Valtakunnalliset Viestimiespäivät 21.-22.8.2021 Espoossa

Uudenmaan viestikilta järjestää valtakunnalliset Viestimiespäivät 21. -22. elokuuta 2021 Espoon Solvallassa. Tapahtumapaikkana on Solvallan urheiluopisto, ja vieressä sijaitsevat Nuuksion kansallispuisto ja Suomen luontokeskus Haltia.Tapahtuman suojelijana on Pääesikunnan johtamisjärjestelmäpäällikkö, prikaatikenraali Jarmo Vähätiitto. Tapahtuma on yhteinen ja avoin kaikille toimijoille viesti-ja johtamisjärjestelmäalan vapaaehtoisessa ja ammatillisessa kentässä.

Viestimiespäivät alkavat lauantaina 21.8. ilmoittautumisella ja majoittumisella, jonka jälkeen seuraavat avajaiset ja Solvallan alueen esittely, jonka jälkeen nautitaan lounas ja pääsemme suoriutumaan perinteisen rastiratakilpailun vaihtelevista ja mielenkiintoisista tehtävistä. Leppoisan kisailun jälkeen maistuu sauna. Ilta kuluu vapautuneissa tunnelmissa illallisesta ja hyvästä seurasta nauttien. Sunnuntaina 22.8. tutustumme kiertoajelulla ja museo- sekä kohdekäynneillä Porkkalan vuokra-alueen historiaan.

Tervetuloa viestimiespäiville viettämään mukava kesäviikonloppu yhdessä vanhojen ja uusien tuttujen kanssa!

Viestimiespäivät 2021 kutsu